- Úvod
- Aktuality, články
- Recepty na grilování
- ĎÁBELSKÉ JEHLY
ĎÁBELSKÉ JEHLY
Sobota 30. květen 2009, Autor: Jirka Klecan, Martin PelcIngredience :
- 4 kuřecí řízky
- slanina
- 1 cibule
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 4 lžíce oleje
- 4 lžičky Grilovacího ďábelského koření
- 1 lžička hořčice
- 1 lžička strouhaného křenu
Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky a necháme proležet v marinádě, nejlépe přes noc v chladu (v lednici). Nakrájíme papriky, cibuli, slaninu a střídavě s masem je napíchneme na jehly. Grilujeme 10-15 minut, to ze všech stran.
Jako přílohu k jehlám lze použít pečivo, pečené brambory (viz. náš recept), dressingy, tatarku, kečup, zeleninu, saláty, apod.
Na jehly lze samozřejmě použít jakékoliv maso, doporučujeme jej kombinovat. Lze doplnit tvrdým sýrem.
Produkty které jste již shlédli
Kdo jsme?
Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.
více informacíKde nás najdete?
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104
T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz