- Úvod
- Aktuality, články
- Recepty na grilování
- GAZPACHO NA GRILU
GAZPACHO NA GRILU
Pátek 02. červenec 2010, Autor: Jirka Klecan, Martin PelcGAZPACHO NA GRILU
Ingredience (4 porce) :
- 2 velká rajčata
- 2 červené papriky
- 3 stonky řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- 1 salátová okurka
- bílý balzamikový ocet
- olivový olej
- sůl
- pepř
- cukr
- tymián
- 1 bobkový list
Grilujeme 20 minut se zavřeným víkem při teplotě 160 °C. Když formu vyndáme z grilu, přikryjeme ji bez prodlení potravinářskou fólií a necháme 5 minut přikrytou. Okrájíme okurku, zbavíme ji peciček a nakrájíme na kousky. Omyjeme tři stonky řapíkatého celeru, nakrájíme najemno a dáme společně s okurkou do mixeru. Rajčata a papriky zbavíme slupky, nakrájíme na kousky a rovněž vložíme do mixeru. Oloupejte česnek a přidáme i ten. Nakonec vlijeme do mixeru i tekutinu z pánve a celou směs rozmixujeme. Výsledek ochutíme octem, olejem, solí a pepřem.
Jako příloha poslouží pečivoProdukty které jste již shlédli
Kdo jsme?
Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.
více informacíKde nás najdete?
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104
T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz