GAZPACHO NA GRILU

Pátek 02. červenec 2010,  Autor: ,

GAZPACHO NA GRILU

Ingredience (4 porce) :

  • 2 velká rajčata
  • 2 červené papriky
  • 3 stonky řapíkatého celeru
  • 2 stroužky česneku
  • 1 salátová okurka
  • bílý balzamikový ocet
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • cukr
  • tymián
  • 1 bobkový list
Paprice odkrojíme čepičku okolo stopky, a vybereme z ní jadérka. Potom ji vložíme společně s rajčaty a česnekem do grilovací formy (WEBER). Okořeníme tymiánem, pepřem a hrubou solí, přidáme bobkový list a polijeme trochou oleje.  

Grilujeme 20 minut se zavřeným víkem při teplotě 160 °C. Když formu vyndáme z grilu, přikryjeme ji bez prodlení potravinářskou fólií a necháme 5 minut přikrytou. Okrájíme okurku, zbavíme ji peciček a nakrájíme na kousky. Omyjeme tři stonky řapíkatého celeru, nakrájíme najemno a dáme společně s okurkou do mixeru. Rajčata a papriky zbavíme slupky, nakrájíme na kousky a rovněž vložíme do mixeru. Oloupejte česnek a přidáme i ten. Nakonec vlijeme do mixeru i tekutinu z pánve a celou směs rozmixujeme. Výsledek ochutíme octem, olejem, solí a pepřem.

Jako příloha poslouží pečivo


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate