Grily CROSSRAY - elegantní grily s unikátní technologií infračerveného grilování
Grily CROSSRAY - elegantní grily s unikátní technologií infračerveného grilování
Infračervené grilování - moderní, rychlá a zdravá tepelná úprava pokrmů
Zastánce zdravého grilování jistě osloví nabídka elegantních australských plynových grilů CROSSRAY, které k přípravě pokrmů využívají patentovaných infračervených hořáků. Jejich teplo proniká hluboko do grilovaných pokrmů, propéká je rovnoměrně zevnitř ven, čímž je nevysušuje, ale právě zcela naopak udržuje šťavnaté. Hořáky jsou navíc osazeny po bocích grilovací vany, tudíž nic neskapává přímo do plamene. Moderní grilovací technologie je uložena do nerezového těla z vysokojakostní nerezi 304.
Plynový gril Crossray - jedinečný produkt australského výrobce Heatstrip
Společnost Heatsrip dominuje zejména na poli infračervených zářičů (brzy budou zařazeny do naší nabídky). Spojením důmyslného designu a mistrné hi-tech technologie vytváří nejlepší doplňky pro kvalitní pobyt ve volné přírodě. Toto know-how a letité zkušenosti, podpořené neustálým vývojem, dovedly tým vývojářů Heatstrip k navržení tohoto skvěle vypadajícího grilu. Plynový gril Crossray mění zaběhlé způsoby grilování. Gril Crossray v sobě mísí australský design a nejmodernější technologie. Je stvořen pro pro dlouhotrvající a opakované zážitky při grilování na něm.
Síla a kvalita grilu na dřevěné uhlí a pohodlí a ovládání grilu plynového
Gril Crossray je vybaven patentovaným Crossray systém, který využívá infračervené hořáky, umístěné po stranách grilovací vany, nakloněné vzhůru na grilovací plochu. Infračervené hořáky mají mimořádný výkon, lepší než tradiční otevřené hořáky.
Infračervené teplo proniká do grilovaného pokrmu a opéká jej zevnitř ven, zatímco otevřený oheň pouze ohřívá okolní vzduch, který grilované jídlo naopak vysušuje.
Crossray+ infračervené hořáky jsou rovněž mnohem účinější a opékají rychleji než tradiční hořáky. Tím jídlo připravíte dříve a zároveň spotřebujete méně plynu.
Jelikož hořáky nejsou přímo pod grilovací plochou, tuk a šťávy z grilovaných pokrmů odtékají pryč. Snižuje se tak zároveň množství kouře. Odpadá riziko samovolného vznícení, které vede k nežádoucímu připálení grilovaného pokrmu z vnější strany, zatímco uvnitř je jídlo nedopečené.
Jak fungují grily s infračervenými hořáky
S bočně umístěnými infračervenými hořáky Crossray systém vytváří ideální tepelné podmínky, které kombinují intenzitu dřevěného uhlí s komfortem a možností regulace plynu. Nemusíte být profi kuchař a připravíte jídlo profesionální kvality.
V čem je infračervená technologie grilu Crossray unikátní
- větší výkon - infrahořáky poskytují podstatně více tepla než konvenční trubicové hořáky;
- gril Crossray zvládne naprosto vše co ostatní spotřebiče - tradiční BBQ pokrmy jako např. steaky a klobásy, stejně jako pizzu, kuře, zeleninu, mořskou kuchyni a ve finále umožňuje přípravu úpravu jídelů jako v klasické venkovní peci, krbu či udírně;
- eliminuje nebezpečí náhlého vzplanutí omastku a kouř - přináší to nejlepší co může venkovní vaření nabídnout;
- profesionální výsledky grilování aniž byste byli profi kuchař či grillman - griluje potraviny rovnoměrně, zevnitř ven, udržujíc je šťavnaté a čerstvé;
- nižší provozní náklady - infrahořáky spotřebovájí méně plynu než tradiční trubicové hořáky;
- zkonstruován pro dlouhou životnost - vyroben z těch nejodolnějších masivních materiálů;
- charakteristické znaky a rysy - dvoupatrová grilovací plocha a LED podsvícené ovládací knoflíky.
Plynové grily CROSSRAY využívají nejmodernější technologii infračerveného grilování v naprosto dokonalém designu.
Produkty které jste již shlédli
Kdo jsme?
Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.
více informacíKde nás najdete?
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104
T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz