Nůž šéfkuchaře Nakiri/Tanto 145 mm Dellinger Rosette RWL34 Powder Mammut Collect Nr.5 - kuchařský nůž pro opravdové fajnšmekry
Nůž šéfkuchaře Nakiri/Tanto 145 mm Dellinger Rosette RWL34 Powder Mammut Collect Nr.5 - exklusivní, přitom praktický a výkonný nůž šéfkuchaře, který má čepel z jedné z nejlepších ocelí "práškové RWL34". Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti okolo R62 +/- 1 Rockwella. Vyvinuta byla pro čepele nožů, které vyžadují vysokou odolnost proti korozi, velmi vysokou tvrdost a vynikající odolnost proti opotřebení. Použitý materiál zabezpečuje trvanlivost nože. Nůž Dellinger Rosette Powder Steel se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.
Ručně vyrobený nůž z manufaktury Dellinger se stane věrným partnerem každého amatérského či profesionálního kuchaře. Nabízí kombinaci velmi ostré zrcadlové čepele a překrásné rukojeti z mamutích fosílií. Bezvadné a promyšlené ruční zpracování dává tomuto noži punc dokonalosti. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem
Parametry délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 145 mm celková délka: 257 mm hmotnost: 115 g. Ergonomická rukojeť Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z vzácných fosílií mamutího zubu a doplněna kroužkem ze stabilizovaného dřeva. Pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Ostření nože Pro ostří kuchyňského nože z práškové oceli RWL doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Doporučení a údržba kuchyňský nůž Nakiri/Tanto 145 mm z práškové oceli RWL34, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. nepoužívejte japonské nože ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. nepožívejte nože jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. chraňte nože a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. pokud víte, že nože nebudete delší dobu potřebovat je vhodné je potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. nože ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! Čištění kuchyňského nože Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
Dellinger záruka Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha profesionálními kuchaři. Nože jsou zabaleny v luxusní krabičce a tato sada se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S noži a ostatními produkty od Dellinger potěšíte jak domácí tak i profesionální kuchaře. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
Dellinger vyrábí nože v nejvyšší kvalitě, které ocení každý milovník nožů.