Živáňka
Pondělí 20. duben 2009, Autor: Jirka Klecan, Martin Pelc
INGREDIENCE:
Alobal dobře zabalíte, utěsníte a opatrně, aby se neproděravěl, uložíte do hromady žhavého popela asi na 3/4 hodiny.
Během pečení připravte zeleninový salát, který je spolu s chlebem nejlepší přílohou.
DOBROU CHUŤ
- slanina
- krkovička
- brambory
- cibule
- sůl, pepř, mletá paprika
Alobal dobře zabalíte, utěsníte a opatrně, aby se neproděravěl, uložíte do hromady žhavého popela asi na 3/4 hodiny.
Během pečení připravte zeleninový salát, který je spolu s chlebem nejlepší přílohou.
DOBROU CHUŤ
Produkty které jste již shlédli
Kdo jsme?
Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.
více informacíKde nás najdete?
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104
T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz