Stolní hybridní pec na pizzu Fontana Forni PIERO - výkonná pizza pec umožňující alternativní použití plynu nebo dřeva
Stolní hybridní pec na pizzu Fontana Forni PIERO - kompaktní luxusní pec na pizzu, ideální pro jakýkoliv prostor. Hybridní pec par excellence, neboť umožňuje - díky patentované konstrukci - kombinovanou přípravu pokrmů nepřímou metodou na plynu nebo přímou metodou na dřevu . Pizza pec Piero má pečící plochu 60 x 50 cm, která při použití plynové verze umožní péct 2 pizzy současně. Pec na pizzu Piero je vybavena speciálními žáruvzdornými kameny, certifikovanými pro potravinářské použití. Jejich ideální tlušťka a složení jílu umožňují vytvoření suchého prostředí, které v kombinaci s teplem vede k dokonalému upečení lahodných pokrmů s nezaměnitelným aroma. Pec Piero umožňuje dosáhnout teploty přes 400°C u dřeva a 350°C u plynu. Pec je dodávána ve stolním provedení . Za příplatek lze pořídit podstavný stůl , který umožní přemístění pece dle potřeby.
Volba paliva dle množství času na pečení - plyn během týdne, dřevo na víkend Jestli budete péct pizzu na plynu nebo dřevu může ovlivnit čas, který můžete svým hostům věnovat. Během víkendu, kdy je k dispozici dostatek volného času, si můžete vychutnat tradiční způsob přípravy pizzy v peci na dřevo. Vaši večeři v průběhu pracovního týdne, kdy máte k dispozici omezený čas, můžete alternativně připravit v peci plynové, která je rychlejší.
Unikátní hybridní pec - možnost topení plynem nebo dřevem Díky hybridnímu setu lze troubu snadno překonfigurovat z plynu na dřevo. Nechte rozhodnout Váš vkus, jaké palivo k pečení použijete. Hybridní sada se skládá z profilu na zakrytí hořáku, nádoby na dřevo a nářadí pro údržbu dřeva v komoře. Přechod z plynu na dřevo je velmi jednoduchý - stačít překrýt plynový hořák nerezovým profilem, vložit a zapálit dřevo na dně pečícího prostoru. U ústí do pece zůstane vždy dostatečný prostor pro vkládání pokrmů (pizzy) do pece a manipulace s nimi.
Rozsah dodávky pec 1 komínová roura žáruvzdorná dvířka s rukojetí, která se nezahřívá teploměr nářadí připojovací sada (hadice s regulátorem). Technické údaje typ paliva: propan-butan, zemní plyn nebo dřevo vnější rozměry (š x v x h): 81,5 x 120 x 66,5 cm vnitřní rozměry pece (š x v x h): 60 x 28 x 50 cm průměr kouřovodu: 150 mm hmotnost: 75 kg rozměry vstupního otvoru pece: 42 x 14 cm počet pizz (na pečící ploše): 2 při použití plynu /1 na dřevě lze upéct chléb o hmotnosti 2-3 kg počet lidí: 4. Údaje k pečení (časy a teplota) doba dosažení optimální teploty pro pečení pizzy (zahřátí pece): 15 min doba upečení pizzy Neapolitan: 2 min teplota ideální pro pečení chleba: 220°C průměrná doba pečení chleba: 40 min. Příplatkové příslušenství podstavný stůl (78 x 88 x 58 cm/ 30 kg) ochranný obal na stolní verzi ochranný obal na verzi s podstavným stolem . Fontana Forni Již více než 70 let je Fontana Forni synonymem pro dokonalost italského řemesla. Kořeny tkví v tradici vnitrozemí Marche a hlavně ve vášni pro dobré jídlo a pohostinnost, předávané z generace na generaci. S enormním nasazením a svým řemeslným uměním Fontana Forni postupem času zdokonalila umění vytvářet ocelové pece, jak na dřevo, tak na plyn, následně do svého sortimentu přidala dřevěné grily a nakonec i venkovní kuchyně, které nejsou pouhým nástrojem na vaření, ale skutečným doplňkem, který dokonale ztělesňuje filozofii výrobce.