Stolní hybridní pec na pizzu Fontana Forni PIERO - výkonná pizza pec umožňující alternativní použití plynu nebo dřeva

Stolní hybridní pec na pizzu Fontana Forni PIERO - kompaktní luxusní pec na pizzu, ideální pro jakýkoliv prostor. Hybridní pec par excellence, neboť umožňuje - díky patentované konstrukci - kombinovanou... více informací

Výrobce FONTANA FORNI
KategoriePizza pece hybridní
Dostupnost Na dotaz [?]
Záruka: 24 měsíců
Cena dopravy: [?]
DOPRAVA ZDARMA po celé ČR
Naše cena:včetně PHE a DPH 52640 CZK 52 640 Kč 43 504 Kč bez DPH


Příplatková výbava:zobrazit
11 760 Kč
2 380 Kč
4 200 Kč

Stolní hybridní pec na pizzu Fontana Forni PIERO - výkonná pizza pec umožňující alternativní použití plynu nebo dřeva

Stolní hybridní pec na pizzu Fontana Forni PIERO - kompaktní luxusní pec na pizzu, ideální pro jakýkoliv prostor. Hybridní pec par excellence, neboť umožňuje - díky patentované konstrukci - kombinovanou přípravu pokrmů nepřímou metodou na plynu nebo přímou metodou na dřevu. Pizza pec Piero má pečící plochu 60 x 50 cm, která při použití plynové verze umožní péct 2 pizzy současně. Pec na pizzu Piero je vybavena speciálními žáruvzdornými kameny, certifikovanými pro potravinářské použití. Jejich ideální tlušťka a složení jílu umožňují vytvoření suchého prostředí, které v kombinaci s teplem vede k dokonalému upečení lahodných pokrmů s nezaměnitelným aroma. Pec Piero umožňuje dosáhnout teploty přes 400°C u dřeva a 350°C u plynu. Pec je dodávána ve stolním provedení. Za příplatek lze pořídit podstavný stůl, který umožní přemístění pece dle potřeby.

Volba paliva dle množství času na pečení - plyn během týdne, dřevo na víkend

Jestli budete péct pizzu na plynu nebo dřevu může ovlivnit čas, který můžete svým hostům věnovat. Během víkendu, kdy je k dispozici dostatek volného času, si můžete vychutnat tradiční způsob přípravy pizzy v peci na dřevo. Vaši večeři v průběhu pracovního týdne, kdy máte k dispozici omezený čas, můžete alternativně připravit v peci plynové, která je rychlejší.

Unikátní hybridní pec - možnost topení plynem nebo dřevem

Díky hybridnímu setu lze troubu snadno překonfigurovat z plynu na dřevo. Nechte rozhodnout Váš vkus, jaké palivo k pečení použijete. Hybridní sada se skládá z profilu na zakrytí hořáku, nádoby na dřevo a nářadí pro údržbu dřeva v komoře. Přechod z plynu na dřevo je velmi jednoduchý - stačít překrýt plynový hořák nerezovým profilem, vložit a zapálit dřevo na dně pečícího prostoru. U ústí do pece zůstane vždy dostatečný prostor pro vkládání pokrmů (pizzy) do pece a manipulace s nimi.

Rozsah dodávky

  • pec
  • 1 komínová roura
  • žáruvzdorná dvířka s rukojetí, která se nezahřívá
  • teploměr
  • nářadí
  • připojovací sada (hadice s regulátorem).

Technické údaje

  • typ paliva: propan-butan, zemní plyn nebo dřevo
  • vnější rozměry (š x v x h): 81,5 x 120 x 66,5 cm
  • vnitřní rozměry pece (š x v x h): 60 x 28 x 50 cm
  • průměr kouřovodu: 150 mm
  • hmotnost: 75 kg
  • rozměry vstupního otvoru pece: 42 x 14 cm
  • počet pizz (na pečící ploše): 2 při použití plynu /1 na dřevě
  • lze upéct chléb o hmotnosti 2-3 kg
  • počet lidí: 4.

Údaje k pečení (časy a teplota)

  • doba dosažení optimální teploty pro pečení pizzy (zahřátí pece): 15 min
  • doba upečení pizzy Neapolitan: 2 min
  • teplota ideální pro pečení chleba: 220°C
  • průměrná doba pečení chleba: 40 min.

Příplatkové příslušenství

  • podstavný stůl (78 x 88 x 58 cm/ 30 kg)
  • ochranný obal na stolní verzi
  • ochranný obal na verzi s podstavným stolem.

Fontana Forni

Již více než 70 let je Fontana Forni synonymem pro dokonalost italského řemesla. Kořeny tkví v tradici vnitrozemí Marche a hlavně ve vášni pro dobré jídlo a pohostinnost, předávané z generace na generaci. S enormním nasazením a svým řemeslným uměním Fontana Forni postupem času zdokonalila umění vytvářet ocelové pece, jak na dřevo, tak na plyn, následně do svého sortimentu přidala dřevěné grily a nakonec i venkovní kuchyně, které nejsou pouhým nástrojem na vaření, ale skutečným doplňkem, který dokonale ztělesňuje filozofii výrobce.

Tech. parametry

Šířka [?]mm815
Výška [?]mm1200
Hloubka [?]mm665
Hmotnost [?]kg75

Fotogalerie

Dotaz na produkt:

Stolní hybridní pec na pizzu Fontana Forni PIERO - výkonná pizza pec umožňující alternativní použití plynu nebo dřeva

Váš email: *
Vaše jméno:
Váš telefon:  [?]
Váš dotaz: *
 

  ODESLAT DOTAZ


Doporučujeme dokoupit



Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací

Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate